LITT LITEN BIL
En helt vanlig familie på fire med sporadisk plassproblem.

søndag 3. oktober 2010

Oktober

Inspirert av Odd Nordstoga. Det er søndag og oktober. Ute blåser det og regner. Riktig utrivelig. Men det hindrer ikke familien Hovelsen Frøland i å gå på tur. Finnes ikke dårlig vær. Vi har akkurat kommet inn fra en liten tur i marka og er røde og gode i kjakene.

Det har gått 2 flaue måneder siden sist. Vi er blitt småbarnsforeldre i en travel hverdag. Men det går veldig bra med oss.

Vi har hver våre levere-og-hente-dager i barnehagen og storinnkjøp av mat anna hver uke så slipper vi å handle på vei hjem hver dag. Inga har funnet seg godt tilrette i barnhagen og har stortrivdes fra første stund. Ikke noe problem å begynne i barnehagen! De ansatte er veldig flinke og tar seg godt av henne.

Etter en lang båndtvangsperiode, fikk vi endelig lov til å slippe Lilly 20. august. Og siden da har det blitt noen treningsturer i fjellet. Det er Jørgen som har tatt mest ansvar og trent Lilly, men Inga og jeg er med så ofte vi kan. Vi hadde bl.a to fine turer sammen i Nekjådalen. En dag gikk vi sammen med et vennepar, Elisabeth og Martin. Som har ES Emmy. En dag var det bare oss. Nydelig vær i fantastisk terreng. Bortsett fra at vi ikke fant fugl....Men brødskive i nista og kaffe på termos smaker godt uansett!




Inga er blitt ei stor pie på 1 år nå. Hun er en reser til å gå, og er generelt ei veldig blid, lita frøken.Vi feiret bursdag både onsdag og fredag denne uka. Onsdag hadde vi besøk av familie, mens det var vennebursdag på fredag. Så vi har spist mer enn nok kaker denne uka. Her kommer noen bilder fra den store feiringen. Inga var ballets dronning, og koste seg i all oppmerksomheten.





Bløtkake var visst ikke tingen, men ostekake derimot gled rett ned :)

Ellers så er Inga en aktiv krabat. Elsker "borte-tittitt"-leker og "kom og ta meg". Å kaste ball er også tingen. Hun droppet krabbingen helt for en måneds tid siden og har blitt stødig til å gå. Av og til har hun hastverk og da kan det bli litt vanskelig å holde balansen bare...

Nå er det tid for høstferieuke her i Trondheim. Jørgen og Inga drar i morgen til Storfosna for å besøke Gøril og Geir ( søster og svoger) på hytta deres der. Jeg blir igjen i byen. Men på torsdag reiser Inga, Lilly og jeg sammen med Tina og Elise (16 mnd) til Hessdalen på hyttetur. Jørgen og Andrè kommer etter jobb på fredag. Lørdag har vi en plan om å ta turen til bergstaden Røros. Gleder oss veldig til å koble av på fjellet. Kanskje vi ser en UFO eller noen grønne menn også?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Og ellers da så....

Drømmereisen vår går til MAURITIUS.

Drømmehuset vårt har plass til en hundegård i hagen.

Vi drømmer om en pointervalp til om noen år.