LITT LITEN BIL
En helt vanlig familie på fire med sporadisk plassproblem.

søndag 10. oktober 2010

Fjolls til fjells

Det er veldig godt å dra til fjells. Ta en time-out fra kjas og mas. Og akkurat det gjorde vi i helga. Torsdag kjørte Inga og jeg og Tina (venninne fra videregående) og Elise (17 mnd) på hytta til Tinas familie i Hessdalen. Vi pakket bilen full og kjørte avgårde i strålende vær og god stemning.

Torsdag slappet vi av på hytta og laget god mat. Smårollingene lekte seg fint sammen. Fredag formiddag gikk vi oss en liten tur i det fine været og den vakre naturen. Lilly var selvfølgelig med, og var i sitt rette element der oppe på fjellet. Etterpå spiste vi lunsj ute på verandaen og bare tok livet med ro.

Våre kjære, Jørgen og Andrè, kom kjørende etter jobb på fredag. Som seg hør og bør på Jobua i Hessdalen er det øl og tyrkershot straks man ankommer hytta, og denne gangen var intet unntak. Stemningen var upåklagelig, og man kan jo ikke annet enn le av den godlynnte og friske gutten fra Nesna, Andrè (ikke sant, Tina?). God mat og god drikke ble det senere på kvelden.  Men som småbarnsforeldre slukket vi lyset en gang rundt elleve.

Lørdag etter frokost tok vi turen inn til Røros. Værgudene var fortsatt med oss, men litt kaldt var det. Det er noe eget å rusle i gatene i bergstaden, med iskalde, røde neser. Ellers så spiste vi en lunsj med skarp bismak. Drikken til Jørgen eksploderte i hendene hans. Glasset gikk plutselig i tusen biter. Jørgen ble ikke engang tilbydd ny drikke. Elendig betjening. Men livet må gå videre med ny bukse....Tilbake på hytta stekte vi vafler og drakk kaffe. Senere på kvelden disket Tina opp med lammestek og fløtegrattis. Og alle spiste seg stappmette og trøtte. Tidlig kveld ble det, men utrolig godt å bare slappe av i en god og varm hytte.

En helg går altfor fort, og plutselig var vi tilbake i byen. Vi håper det blir flere slike turer framover, men tiden strekker ikke alltid til. Reisefølget vårt står til terningkast 6! Tusen takk for en kjempehelg!

1 kommentar:

  1. Akk, koselig. :) Super helg, som virkelig må gjentas! Ang morsomhetene til Andrè, er det vel flere meninger. :D Men, det til tross, kjempehelg! klemklem

    SvarSlett

Og ellers da så....

Drømmereisen vår går til MAURITIUS.

Drømmehuset vårt har plass til en hundegård i hagen.

Vi drømmer om en pointervalp til om noen år.